MBI - Informatie

T.: +31 (0) 33 - 465 9765

F.: +31 (0) 33 - 465 9765
I.: www.mbi-partners.nl
E.: info@mbi-partners.nl

 

Klaas Jan Rodenburg

 

Studeerde Accountancy en personeelsbeleid en werkte 10 jaar als adviseur bij de Rabobank op het gebeid van administratieve en interne organisatie. Zijn externe organisatieadvieservaring deed hij vanaf 1984 op bij het organisatieadviesbureau Rijnconsult, waar hij adviseerde op inhoudelijk gebied.

Hij streeft naar integratie van inhoudelijke en procesmatige aspecten binnen het organisatieadvieswerk. Zijn conceptuele vermogens, zijn gedrevenheid om zaken voor elkaar te krijgen, gecombineerd met een groot inzicht in sociale processen zetten klanten op voorsprong.

Zijn thema is "Vitalisering". Publiceerde het boek "Administratieve logistiek: balanceren tussen klantgerichtheid en efficiency".Parallel aan zijn inhoudelijk adviseurschap heeft hij zich ontwikkeld op sociaal psychologische gebied. In 1999 publiceerde hij de leergang "Professioneel leidinggeven" en in 2005 het boek "Naar een vitale en kleurrijke bureaucratie". In 1991 richtte Klaas-Jan MBI Partners op. Thans is MBI Partners een gerenommeerd organisatieadviesbureau, waar Klaas-Jan de leiding over heeft.